2010-01-07, 19:37:23


SCHOOL

Imorgon är lovet slut, och det är dags för skola igen. Dock ganska skönt att det bara är en fredag, sen har vi helg, då man får lite extra tid att vakna till liv, och komma tillbaka i dygnsrytmen. Jag sitter just nu och surfar runt lite, lyssnar på musik, och väntar på mat, enchiladas!
Lovet har varit mysigt tycker jag. Har haft trevligt under jul och nyår, och PLG var kul! Dock har jag gjort för lite, men det har väl och göra med alla andra, som är så otaggade när man själv vill göra något. Hoppas det blir bättre nu när skolan kommer igång! Ska försöka ladda upp en bild på mitt schema så fort jag hittar det, så kan ni läsare få se vad jag håller på med i skolan, hur länge jag går, etc.
Mer än så orkar jag nog inte skriva, men hoppas att alla för en bra första skoldag, och inte blir alltför skoltrötta direkt! ;-)

Kommentarer

freak skriver:

"så kan ni läsare få se vad jag håller på med i skolan, hur länge jag går, etc." eller så att vi alla kan leka stalkers och verkligen hålla koll på vart du är!? :D haha!och det där var egentligen inte en så dålig idé..ska nog skrivia ut ditt schema.. och se när vi har rast samtidigt och "råka" att alltid vara utanför ditt klassrum x) not... :p

2010-01-07 @ 19:43:22

har du inga bilder från plg du kan lägga upp? :)

2010-01-07 @ 20:11:16

Erik skriver:

Håller med helt om fredagsgrejen, (kan inte säga att jag gjorde det 4 dagar sen dock :p) passivt lov, agreed, men bra med såna lov med!

2010-01-07 @ 20:13:46

Höhö, själv börjar man på måndag... (a)

2010-01-07 @ 21:35:34

Innan du kommenterar:
Alla mina bilder tas med min Canon EOS 5D mark II, om inte annat anges.
Bilderna redigerar jag i Photoshop CS 5.
Jag följer inte din blogg för att du frågar.

Anonyma kommentarer tas bort - positiva som negativa.
Vill du att din kommentar ska publiceras?
Skriv in namn, mail, och gärna URL.

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:

Trackback