2009-09-30, 21:06:01


Clouds

Bilderna (i HDR) jag tog igårkväll på väg till hamnen. Kommer ett till inlägg med bilder där ifrån. Enjoy!

2009-09-29, 22:00:34


Spider Web

Inga speciella bilder, men fyller ut med de just nu, för jag behöver en god natts sömn för att bli frisk! Kommer fler bilder imorgon, som jag tog i hamnen denna blåsiga tisdagkväll. Enjoy!
2009-09-29, 21:50:06


Rainy

Vädret igår var ju skitskumt. Dagen började med lite svagt regn och blåst, och runt lunchtid/på eftermiddagen bröt det ut så det bara dånade! Men spöregnet höll i max 20 min, sedan var det borta, och spåren var blöt asfalt och en blöt balkong..... Enjoy!

Fler bilder kommer!

2009-09-26, 16:28:42


Hmm

Jag orkade och hann inte ladda upp bilder till något inlägg igår, så det får bli idag istället. Igår var det en seg dag i skolan, eftersom jag är trött och förkyld. Åt på Max med Axel till lunch. När jag väl slutade så gick jag på stan med Rebecca, och träffade Fanny, Jocke, och massa andra. Senare så kom Pontus och Simon till stan, och jag träffade de och vi spenderade kvällen hos mig, även med Moa. Moa och Pontus åt pizza, Simon drog hem och åt, och jag åt nudlar med köttbullar! :DDD men här kommer lite bilder! :) (bild 1, 3, och 7 är i HDR, bild 6 tagen av Jocke, bild 7 tagen av Pontus!) Enjoy!

Medverkande:
  • Axel Pierrou (bild 2)
  • Fanny Bodén (bild 4, 6)
  • Rebecca Bohlin (bild 5)
  • Joakim Anttila (bild 5)

Har förresten köpt jackan jag visade i det tidigare inlägget. Är helt kär! :D
2009-09-26, 01:31:00


Kärlek

Denna musiken är ju för jävla underbar, och även Adept, och Silverstein, vilka jag har lyssnat sönder på senaste tiden.

2009-09-24, 19:50:38


Cold

Känner att det börjar bli otroligt kallt ute nu, och dessutom blir det sämre och sämre väder.. (?)
Började dagen med skolan, och det var precis att jag orkade, eftersom jag är förkyld och otroligt trött. Svenskan var inställd så fick 2 timmars sovmorgon, därefter var det engelska, idrott (som jag fick skippa) och matte, där vi hade prov. Ganska lugn dag, men är man sjuk så är allt jobbigt. Sedan cyklade jag hem i motvind och regn, i min tunna långärmade tröja, eftersom jag inte tog jackan imorse för vädret kändes hyfsat bra. När jag väl var hemma fick jag tag på Jocke, så han kunde få sina pengar jag var skyldig honom, och följde därmed med honom och Jonas på stan. Sedan kom Pontus, som jag träffade, och vi gick till Carling's och pratade en stund, och jag visade en jacka jag hade sett tidigare, som jag har lagt undan (Den på bilden nedan, fast olivgrön tyyyp)!
Sedan gick vi till Max och åt, vilket vi båda kände behövdes. Jag hade endast ätit 4 mackor och lite pastasallad idag, så var ganska hungrig. Sedan följde vi med Pontus till något smyckesgrejs vid österport, där han tog hål i båda öronen :D därefter skulle han med bussen, som inte gick förrän efter 30 min, så vi drog till mig en stund, och sedan tog han bussen hem. Sen har jag bara suttit här och inte gjort något speciellt. Blir Idol om 30 min, sen sova ganska tidigt tror jag, är så otroligt trött!

Är det bara jag som saknar snön LITE?
2009-09-21, 20:23:50


Another Day in The Centre

Slutade lite tidigare idag, redan 10.20, och började den fria tiden med ett litet mål på max, och därefter en timme på gymmet. Därefter träffade jag på några från min klass på vägen hem, och tog med mig Max, eftersom jag skulle på stan med honom senare. Jag duschade, och därefter lagade vi mat.
Väl på stan står vi mitt på öster, förvirrade och tittar runt om oss. Vart är alla?
Det förklarar väl sig självt, när klockan bara var 14.20! Men Julia var tydligen ledig, så vi träffade henne och hennes kompis 'Alex'. Vi gick för det mesta omkring. Max lämnade oss och vi gick neråt på adelsgatan, och därefter upp till öster igen, och sedan blev jag lämnad ;> då träffade jag istället Tarre, och Simon kom sedan! Till detta kommer även några lyckade bilder. Enjoy!

Vi satte oss på donken och tog 1 el. 2 cheese, och jag tog någon bild. Vi tog oss sedan ut, från den otroliga värmen o.O sedan träffade vi allt möjligt folk, men jag och Simon slutade upp med Rebecca och Daniela :)
Vi var snälla och följde med de när de skulle kolla kläder, väskor, m.m. och efter en stund drog vi oss hemåt.

Detta har väl i stort sett varit min dag, och kvällen skall jag nog spendera hemma framför datorn, fixa med bilder, spela, chatta, och göra allt annat skoj.
Godkväll!
2009-09-20, 16:22:31


Good Morning

Sitter här nu, och har startat dagen med några pizza-slice:ar från torsdagens pizza, och ett glas juice, uppföljt av lite mörk choklad och tuggummi. Kom i säng så pass sent som 5, och somnade inte förrän halv 6, så därmed vaknade jag på riktigt någon gång efter 14 :) haha! Men nu lite bilder. Enjoy!

2009-09-18, 20:10:42


A Walk in Town

Tog en hel del bilder igår när jag, Axel och Pontus var på stan, och även en senare på kvällen, och lyckades få några riktigt snygga foton!

2009-09-18, 17:08:25


bjoerN_M / SAM

okej! eeerhm ala sam Heer ;>
ja ska då försöka kirra bloggen-bjoerN_N

japp ja komm till DahMAAN! iförrgår fett steechk ^^ va med 2 sjuka små bjoernar ;> aka sov  bjoernarna ;> 
sen gick ja rebjeckaN och dahmanenenenen, till typ atterdags som var en miiil bort lol ;< typ... jobbigt ?  vi kööptte typ kladdkakz0r ;> vilket var nice sen kom vi till baka  skulle se på film men vi faila... juste de va långt o gå hem aswellll ;< så åt vi kladdkaakaaa, jock typ decka, sen åkte rebecka hem typ kvart i 9 ;> vi väckte jocke såg ut som om han gick på typ...? tro va ni vill men han såg helt lost ut D: sen gick vi med jockeboiii hem så drog ja o dahmaan och köpte epic mjölkshake och sen en tjockladshake vilket var typ gottttt (H) så stechkte vi vägen hem genom visby...............................................när alla hade dragit så hade ja o dahman AKA DANIJEELBOIOIII mattävling med typ 50kg sås och 1 gram ris ;> den som spilde minst mat van! erhm.. jah som ni ser faila båda :s bugg spel.
sen typ gick ja o dahman och la oss o snacka sheijt,


nexday epick aka idaghh
ja vakna vid 11 teip, dahman väckte mig, ja tiep var ubah sneelhest och städa lägenheten1, sen hitta ja inge frulle vilket var fail ;> det gick typ ngn timme på det, efter det så ja satte mig och spela! först halft liv 2 dödsmatch de va teip så där ;> sen spelade jag göransläge! fatta typ 0 haha g33kfail! sluta med att ja speade lag fort 2! som ja är typ bra bjoern på ^^) sen komma FUTcast! och dahman heijm så komm fulia111111111!!!! D: hon hade glass som ja tiep åt upp haha :D


efter det så drog vi teip ut på stan och steechkte ;> gick o åt frulle på donkeN-bjoern_N! så kom typ massa folk som ja somvanligt inte kan namnen på! sen kom tarreboiii :ED:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D::D då blev sam.bjoern_N glad! :D

efter det så hämtade vi våra cyklar och gled ner i innerstan i typ 450 kmthh = galet! sam med camkernaN! ;>  sen hopade jag av cyckel maistjah turba laijsta O_o så tog ja sneeaky kort på en unge och 2 fjoritzar höll på och garva ihjäl mig x) sen drog dahman  o villa ta epic kort sluta med att vi tog bjooern kort med F000TCast som powzerboii tihi, sen träffade vi ngn cuiteeij geeirls :D (sigrid och idaj) sen kirrade vi biffen hem!

HAHA roligaste ever vi bestälde pizza hos lilla elefanten och sen drog till sunes bla bla och köpte pizza daman and f00tkass faila :D sen såg vi på massa sheijt spelade lite sen taggade foten hem och ja o daman spelade lite till sen så sprang ja ut o slängde pizza grejerna i ngn random korg x) sen gg gonatt! :D


_____________________

Sedan var det bloggägaren själv som tog över :) som ni läst (om ni orkat?) så har jag haft några riktigt trevliga dagar! Och vill även tillägga att Jocke och Rebecca var här och lagade mat med mig kvällen Pontus kom hit, och det blev kyckling med ris, och en otroligt god sallad (bra jobbat Jocke! (Y))! Ikväll tror jag på film och bara ta det lugnt.
Tackar än en gång för sällskapet!
2009-09-14, 21:05:43


Segelflyga

En ganska gammal bild, men som blev otroligt bra, för att vara tagen från insidan av ett segelflyg, i en hastighet av 90 km/h. Kommentera!

2009-09-13, 18:14:04


Winter

En bild jag gjort om till HDR-format. Bilden är tagen i Södertälje för ca 2 år sedan, och blev riktigt snygg i HDR-format! Enjoy!
2009-09-10, 17:55:32


Another Try

Gav mig på ett nytt försök på bilden över hamnen i Kroatien, och lyckades riktigt bra denna gång, med en detaljerad himmel, och texturer längs hela vattenkanten! Kommentera!

2009-09-10, 16:36:19


HDRize yourself!

Photomatix än en gång, dock inte jag som är fotografen!

2009-09-09, 18:32:45


HDR in Black & White

Gjorde ett nytt försök på en annan bild, och tycker att att jag lyckades ganska bra. Enjoy!

2009-09-09, 17:37:52


Purple

Notera att jag har gjort om bild 3 till HDR-format med Photomatix! Vilken är Eran favoritbild?
2009-09-09, 16:24:54


Omröstning

Vad säger ni, en ny header? Eller bakgrund? Eller skall jag byta ut både och? Kommentera vad ni tycker! Alltså, byta bakgrund, header, eller både och, eller inget, och skriv gärna varför ni tycker som ni gör!

En bild jag gjorde om till HDR-format i Photomatix. Dock blev resultatet inget speciellt, ska försöka mig på någon annan bild och läsa på funktionerna och resultaten lite mer, så jag vet vad fan jag håller på med :)

2009-09-02, 19:22:47


Chocolate

En hyfsad bild jag tog på förpackningen till denna otroligt goda choklad! Enjoy!